MENU

Bij het samenstellen van onze menukaart houden wij steeds rekening met de producten van het SEIZOEN. Naast de verschillende À-LA-CARTE gerechten serveren wij zorgvuldig samengestelde MENU’S.

DIE HEERE SEWENTIEN MENU

Creatie van kalf met Parmezaanse kaas en winter truffel
Gebakken grietfilet met brandade van rookpaling
Gebakken tongfilet met risotto van grijze garnaaltjes*
Gebraden hertenkalf rugfilet met winters garnituur
Kaas assortiment of zoet dessert

Die Heere Sewentien Menu is uitsluitend per tafel te bestellen
Menu €57 (vier gangen) per persoon of €64 (vijf gangen*)
Bijpassend wijnarrangement €33 of €39 (vijf gangen*)
Wijnarrangement kleine glaasjes €21 of €27 (vijf gangen*)

Bovenstaand menu dient slechts ter indicatie: wijzigingen onder voorbehoud

 

 

 

LUNCH SUGGESTIE

Dagelijks wisselend tweegangen menu van 12.00-14.30 uur
Menu €32 per persoon
Bijpassend wijnarrangement €18
Wijnarrangement kleine glaasjes €12

DAG SUGGESTIE

Dagelijks wisselend driegangen menu
Menu €46 per persoon
Kaas in plaats van dessert €5 supplement
Bijpassend wijnarrangement €25
Wijnarrangement kleine glaasjes €16