MENU

Bij het samenstellen van onze menukaart houden wij steeds rekening met de producten van het SEIZOEN. Naast de verschillende À-LA-CARTE gerechten serveren wij zorgvuldig samengestelde MENU’S.

DIE HEERE SEWENTIEN MENU

Gemarineerde zalm met hangop, komkommer en tomaat
Gebakken grietfilet met brandade van rookpaling
Gestoofde varkenswang met kreeft en paprika *
Gebraden hertenkalf rugfilet met herfst garnituur
Kaas assortiment of zoet dessert

Die Heere Sewentien Menu is uitsluitend per tafel te bestellen
Menu €57 (vier gangen) per persoon of €64 (vijf gangen*)
Bijpassend wijnarrangement €33 of €39 (vijf gangen*)
Wijnarrangement kleine glaasjes €21 of €27 (vijf gangen*)

Bovenstaand menu dient slechts ter indicatie: wijzigingen onder voorbehoud

 

 

 

LUNCH SUGGESTIE

Dagelijks wisselend tweegangen menu van 12.00-14.30 uur
Menu €32 per persoon
Bijpassend wijnarrangement €18
Wijnarrangement kleine glaasjes €12

DAG SUGGESTIE

Dagelijks wisselend driegangen menu
Menu €46 per persoon
Kaas in plaats van dessert €5 supplement
Bijpassend wijnarrangement €25
Wijnarrangement kleine glaasjes €16