MENU’S

Bij het samenstellen van onze menukaart houden wij steeds rekening met de producten van het SEIZOEN. Naast de verschillende À-LA-CARTE gerechten serveren wij zorgvuldig samengestelde MENU’S.

DIE HEERE SEWENTIEN MENU

Ossenhaas met zoetzure rettich, ganzenlever en beukenzwam
Gebakken grietfilet met gestoofde komkommer en meloen
Kwartel met Schots gedoken coquille*
Gebraden Ierse lamskoteletten met herfst garnituur
Assortiment van kaas of zoet dessert

Die Heere Sewentien Menu is uitsluitend per tafel te bestellen
Menu €57 (vier gangen) per persoon of €64 (vijf gangen*)
Bijpassend wijnarrangement €33 of €39 (vijf gangen*)
Wijnarrangement kleine glaasjes €21 of €27 (vijf gangen*)

Bovenstaand menu dient slechts ter indicatie: wijzigingen onder voorbehoud

LUNCH SUGGESTIE
Dagelijks wisselend tweegangen menu van 12.00-14.30 uur
Menu €32 per persoon
Bijpassend wijnarrangement €18
Wijnarrangement kleine glaasjes €12

DAG SUGGESTIE
Dagelijks wisselend driegangen menu
Menu €46 per persoon
Kaas in plaats van dessert €5 supplement
Bijpassend wijnarrangement €25
Wijnarrangement kleine glaasjes €16