MENU’S

Bij het samenstellen van onze menukaart houden wij steeds rekening met de producten van het SEIZOEN. Naast de verschillende À-LA-CARTE gerechten serveren wij zorgvuldig samengestelde MENU’S.

DIE HEERE SEWENTIEN MENU

Zacht gegaarde kalfsmuis met groene asperge, tomaat en aubergine
Gebakken grietfilet met spinazie, cantharellen en saus van oregano
Verfrissing van rookzalm, Schots gedoken coquille en ganzenlever*
Gebraden lamsbout met Vinkelse asperge
Assortiment van kaas of zoet dessert

Die Heere Sewentien Menu is uitsluitend per tafel te bestellen
Menu €57 (vier gangen) per persoon of €64 (vijf gangen*)
Bijpassend wijnarrangement €33 of €39 (vijf gangen*)
Wijnarrangement kleine glaasjes €21 of €27 (vijf gangen*)

Bovenstaand menu dient slechts ter indicatie: wijzigingen onder voorbehoud

LUNCH SUGGESTIE
Dagelijks wisselend tweegangen menu van 12.00-14.30 uur
Menu €32 per persoon
Bijpassend wijnarrangement €18
Wijnarrangement kleine glaasjes €12

DAG SUGGESTIE
Dagelijks wisselend driegangen menu
Menu €46 per persoon
Kaas in plaats van dessert €5 supplement
Bijpassend wijnarrangement €25
Wijnarrangement kleine glaasjes €16